Op 20 april j.l. heeft in Partycentrum De Hooghei in Berlicum wederom een bijeenkomst plaatsgevonden voor de oud-medewerkers van Regio Den Bosch.

Er kwamen zo’n 80 aanmeldingen binnen en ook zo’n 60 afmeldingen. Er zijn totaal 76 aanwezigen geregistreerd.

In een kort welkomstwoord door de voorzitter, Maurits van Hooren, werd door hem aan de  aanwezigen een kleine opsomming gedaan over het werk van de commissieleden van de Stichting en met name voor de regio Den Bosch.

Ook werd door hem de toezegging gedaan om deze bijeenkomst volgend jaar opnieuw te herhalen, dit omdat er nog steeds budget hiervoor is.

Hierna was het tijd om onder het genot van een hapje en een drankje oude herinneringen op te halen. Tussentijds kwam er een intermezzo met een optreden van Cor Swanenberg en zijn muzikale begeleider Henk Verhagen. Cor bracht met zijn streekverhalen en zijn liedjes een prima sfeer en was een prima aanvulling op het programma.

Deze middag werd  niet besloten met het inmiddels bekende Belgisch Buffet van de laatste jaren, maar deze keer was er een keuze-menu. Er kon een keuze voor het hoofdgerecht  worden gemaakt tussen zalm of schnitzel. Ook de soep vooraf was duidelijk een smakelijk succes. Hierna was het langzaam aan tijd om weer af te sluiten en is iedereen met een klein afscheidspresentje huiswaarts gekeerd.

Als commissie hebben we vele positieve reacties gehad, hetgeen inhoudt dat wij het volgend jaar opnieuw een bijeenkomst zullen gaan organiseren.

Er zullen nog wat foto’s van deze reünie op de website van CGEB worden geplaatst.

Tot volgend jaar!!
















































Categorieën: Algemeen