Op 11 september was het weer zover. Met twee bussen vertrokken we ’s morgens om acht uur vanuit Breda via Made en vanuit Raamsdonksveer via Geertruidenberg naar Delft.

Onderweg konden we via de speciale baan voor vrachtwagens en bussen de file passeren en kwamen we om half tien aan in Delft. Hier werden we ontvangen met koffie en appelgebak. Na het nuttigen hiervan werden we in 3 groepen verdeeld en rondgeleid door het bedrijf. Veel van wat er te zien is zie je op de foto’s terug.

Rond de klok van twaalf vertrokken we naar Krimpen aan de Lek. Daar aangekomen en na een kopje thee of koffie werd er een heerlijke kop soep geserveerd en genoten we van goed belegde broodjes. Yvonne Metaal presenteerde ons daarna een diashow over 2.000 jaar kleding. Na de presentatie kreeg een ieder de gelegenheid om zich in een historische outfit te kleden. Door velen werd hier gebruik van gemaakt. De foto’s spreken ook nu weer voor zich.

Rond de klok van vier uur gingen we op weg naar huis, tenminste zo leek het voor velen. Echter na een stop in Wagenberg, om van een diner te genieten, reden we pas naar de vertrekplaatsen en was een ieder op tijd thuis. Tijdens het diner werd een tipje van de sluier opgelicht waar we volgend jaar op 15 april naar toe gaan. We gaan naar Kwadendamme en Dreischor. Voor velen was het weer een geslaagde dag.