Op 18 april j.l. heeft in Partycentrum De Hooghei in Berlicum wederom een bijeenkomst plaatsgevonden voor de oud-medewerkers van Regio Den Bosch.

Er kwamen zo’n 70 aanmeldingen binnen en ook zo’n 64 afmeldingen. Er zijn totaal 65 aanwezigen geregistreerd.

In een kort welkomstwoord door de voorzitter, Maurits van Hooren, werd door hem aan de  aanwezigen een kleine opsomming gedaan over het werk van de commissieleden van de Stichting en met name voor de regio Den Bosch. Tevens werd een moment stilte betracht voor de recent overleden bestuursleden Jacq van Nassau en Cor de Goeij en het oudste erelid Marinus van Meurs. Als het totale financiële plaatje is opgemaakt zal volgend jaar bekeken worden of de  reünie op dezelfde wijze kan worden gehouden.

Hierna was het tijd om onder het genot van een hapje en een drankje oude herinneringen op te halen. Tussentijds kwam er een intermezzo met het Rad van Fortuin waardoor nog enkele prijzen konden worden gewonnen.

Deze middag werd wederom besloten met een keuzemenu. Er kon een keuze voor het hoofdgerecht  worden gemaakt tussen zalm of schnitzel. Ook de soep vooraf smaakte weer voortreffelijk. Hierna was het langzaam aan tijd om weer af te sluiten en is iedereen met een klein afscheidspresentje huiswaarts gekeerd.

Als commissie hebben we vele positieve reacties gehad, wat voor ons een motivatie inhoudt om volgend jaar weer een nieuwe poging te wagen.

Categorieën: Algemeen